DGASPC SECTOR 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5
Image default
Important

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 01 – 31 octombrie 2022, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a organizat concursul dedicat furnizorilor publici și  privați de servicii sociale “Exemple de bune practici în serviciile sociale adresate persoanelor vârstnice”.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 s-a înscris în concurs, a completat fișa de prezentare a serviciilor sociale oferite persoanelor vârstnice, iar după evaluarea realizată de către Comisia de jurizare, constituită la nivelul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, a fost desemnată printre furnizorii de servicii sociale care pot fi considerate modele de bună practică.

Documentele de pe site-ul MMSS pot fi accesate la următoarele link-uri:

https://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/transparenta/anunturi/6735-20220930_anunt-lansare-concurs-bune-practici-servicii-sociale

https://mmuncii.ro/j33/images/Documente/Transparenta/Lista_servicii_sociale_pentru_persoane_varstnice_04112022.pdf

În plus față de serviciile sociale oferite persoanelor vârstnice în calitate de furnizor acreditat, DGASPC Sector 5 s-a preocupat în cursul anului 2022 și de asigurarea unor momente de relaxare pentru persoanele vârstnice din comunitatea locală a Sectorului 5 și a reușit să le ofere petrecerea unui timp de calitate în mai multe excursii organizate, atât în București, cât și în afara orașului. Excursiile organizate de către DGASPC Sector 5, în baza parteneriatelor încheiate prin intermediul Direcției Strategii și Programe în Domeniul Asistenței Sociale, le-au condus pașii vârstnicilor la castelele Peleș, Pelișor, la mănăstirile Pasărea, Cernica, Sitaru, Căldărușani, Snagov etc..

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 se va preocupa și în continuare de creșterea calității vieții persoanelor vârstnice din comunitarea locală, având deschiderea și disponibilitatea de a colabora și cu alte instituții, de stat sau din mediul privat, care au ca obiective generale prelungirea perioadei active și îmbunătățirea vieții seniorilor noștri.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut