DGASPC SECTOR 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5
Image default
Important

ANUNT IMPORTANT – Comunicat de presa – masuri stare de alerta HGR nr. 1030/2021

Având în vedere prevederile legale în vigoare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 informează cetățenii cu privire la modul de accesare a serviciilor/beneficiilor sociale oferite:

Accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incinta instituției este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară conformării infectării cu virusul SARS-Cov-2. 

            Atestarea vaccinări, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-Cov-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, prin scanarea codului QR de pe certificatul digital pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Pentru a reduce gradul de aglomerare la ghișeele instituției, în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus, vă rugăm să folosiți metodele alternative de comunicare, după cum urmează:

  • Cererile și solicitările către instituția noastră pot fi adresate și online la adresa de e-mail office@dgaspc5.ro
  • Dosarele pentru evaluarea și încadrarea în grad de handicap se pot depune și în format electronic la adresele de mail:

sec_copii_sector5@dgaspc5.ro 

sec_adulti_sector5@dgaspc5.ro

În durata stării de alertă, perioada de valabilitate a certificatelor de încadrare în grad de handicap este prelungită.

  • Cererile și documentele doveditoare pentru obținerea beneficiilor de asistență socială se pot depune și prin e-mail la adresa beneficiisociale@dgaspc5.ro.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut