DGASPC SECTOR 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5
Image default
Important Proiecte

ANUNT IMPORTANT – Pentru persoanele încadrate în grad de handicap beneficiare de facilitati

                                                                               

În contextul situației existentei pericolului de infectare și răspândire a virusului COVID-19, cu scopul de a proteja persoanele vulnerabile și familiile acestora și în conformitate cu prevederile Dispoziției Metodologice nr. 6377/ANDPDCA/09.03.2020, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5 comunică persoanelor încadrate în grad de handicap aflate în evidență că facilitățile pentru transport gratuit cu Metroul, STB și CFR se transmit la domiciliu prin intermediul serviciilor poștale încă din luna aprilie 2020. Cu scopul de a evita aglomerările de persoane și staționările, beneficiarii acestor drepturi au posibilitatea să solicite prin email sau telefonic transmiterea legitimațiilor.

Precizăm că în timpul programului de lucru cu publicul se acordă facilitățile de transport beneficiarilor care solicită aceasta.

Program de lucru cu publicul : Luni,  între orele 14-18 și Marți , Miercuri, Joi, între orele  09-13.

Important : condițiile de acordare rămân neschimbate, se modifică modalitatea de interacțiune cu publicul în vederea protejării și securizării acestuia, folosind mijloacele actuale de comunicare.

 

Specificații tehnice :

 

Adrese email: registratura@dgaspc5.ro,handicap@dgaspc5.ro

Numere de telefon :0739018377,0799413937,0799413642

 

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut