DGASPC SECTOR 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5
Image default
Important Proiecte

Anunt Important privind premierea cuplurilor care au implinit 25 de ani de casatorie neintrerupta

          In sedinta Consiliului Local al Sectorului 5 din data de 18.06.2020, in semn de respect si apreciere pentru familie, a fost adoptata o hotarare privind acordarea unor beneficii sociale cuplurilor care si-au exprimat dorinta de a sarbatori impreuna cu reprezentantii comunitatii locale implinirea a 25 de ani de casatorie neintrerupta.

          Luând in considerare ca acordarea acestui premiu de la bugetul local al Sectorului 5 reprezinta o forma de sustinere a familiilor din comunitatea locala pe parcursul intregului ciclu de viata a membrilor acestora,

          Intrucât DGASPC Sector 5 sustine valorile si echilibrul socio-economic al familiei, prin masuri punctuale de sprijin financiar, isi propune sa constientizeze comunitatea locala a Sectorului 5 cu privire la importanta stabilitatii in casnicie si promoveaza familia, rolul acesteia si contributia pe care o are la dezvoltarea comunitatii locale,

          Institutia noastra va pune in aplicare prevederile hotararii mai sus mentionata pentru toate cuplurile care au implinit 25 de ani de casatorie neintrerupta.

          Cuplurilor interesate de aceasta premiere li se pune la dispozitie numarul de telefon 0799-413.942, dedicat obtinerii informatiilor suplimentare cu privire la acordarea acestui premiu in cuantum de 2.000 lei.

          De asemenea, pe site-ul DGASPC Sector 5, se regasesc aceste informatii, iar tipizatele necesare pentru obtinerea acestui beneficiu pot fi descarcate accesand link-urile de mai jos:

          Cerere – descarca de aici;

          Nota de informare – descarca de aici;

          Declaratie – descarca de aici.

          Informatiile referitoare la obtinerea beneficiului social sub forma premierii cuplurilor care au implinit 25 de ani de casatorie neintrerupta, pot fi accesate aici.

          Cererile insotite de documentele justificative pot fi depuse online la adresa de mail beneficiisociale@dgaspc5.ro sau la Registratura institutiei.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut