DGASPC SECTOR 5 – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5
Image default
Important Proiecte

Documentele necesare incadrarii in grad de handicap se pot trimite online

 Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5  comunica persoanelor cu domiciliul in sectorul 5 si  interesate sa depuna dosarul in vederea evaluarii si obtinerii certificatului care atesta incadrarea in grad de handicap a copiilor, ca incepând cu data de 01.02.2020  au posibilitatea de a realiza acest lucru si  in format electronic si anume:

  • Pentru incadrarea in grad de handicap a copiilor cererile tip insotite de toate documentele necesare privind incadrarea in grad de handicap, pot fi transmise catre Serviciul  Evaluare Complexa a Copiilor cu Dizabilitati  si in format electronic la urmatoarea adresa de email : sec_copii_sector5@dgaspc5.ro Documentele necesare vor fi transmise numai in format jpg (poza) sau pdf . De asemenea, parintii/reprezentantii legali ai copiilor vor preciza un numar de telefon si alte date de contact pentru a primi ulterior informatii suplimentare cu privire la procedura de evaluare si ulterior  acordare a certificatului de incadrare in grad.
  • Pentru incadrarea in grad de handicap a adultilor, cererile tip insotite de toate documentele necesare privind incadrarea in grad de handicap, pot fi transmise catre Serviciul de Evaluare Complexa Persoane Adulte cu Dizabilitati  si in format electronic la urmatoarea adresa de email : sec_adulti_sector5@dgaspc5.ro Documentele necesare vor fi transmise numai in format jpg (poza) sau pdf . De asemenea, persoanele in cauza, respectiv reprezentantii legali ai acestora  vor preciza un numar de telefon si alte date de contact pentru a primi ulterior informatii suplimentare cu privire la procedura de evaluare si acordare a certificatului de incadrare in grad de handicap.

In termen de cinci zile lucratoare , solicitantul va fi informat asupra datei stabilita pentru evaluare iar in cazul unui dosar incomplet vor fi solicitate documentele necesare pentru completarea dosarului. La data stabilita pentru evaluare beneficiarul se va prezenta la sediul Serviciului de Evaluare cu toate documentele in original/pe suport hartie asa cum sunt precizate in lista cu actele necesare pentru evaluare.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut